Συνέντευξη με την Αρετή Μανδράκη “Θα ήθελα το πρώτο μου video clip να είναι αφιερωμένο στα αδεσποτάκια και στα κακοποιημένα σκυλιά”.

Comments are closed
  1. Η ταλαντούχα Αρετή Μανδράκη κάνει τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και μας παρουσιάζει το τραγούδι “ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΙΑ”. Αρετή, μίλησέ μας για το πρώτο σου single.

A.M.: Είμαι πολύ χαρούμενη που στα 15 μου χρόνια η δισκογραφική μου εταιρία 14music, που την ευχαριστώ τόσο πολύ, μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάζω το πρώτο μου τραγούδι σε μουσική Δημήτρη Παπαβομβολάκη και στίχους Μαρίας Μενδρινού. Το “Τι απομένει πια” γράφτηκε από τον Δημήτρη ειδικά για μένα με ιδιαίτερη ευαισθησία.  Αφορμή της συνεργασίας μας αυτής ήταν ένα ντέμο που μου ζήτησε η Disney-Pixar από το Σαν Φρανσίσκο!

  1. Είσαι έφηβη κι όμως, αν κάποιος δεν σε έχει δει, φαντάζεται μια ενήλικη με ώριμη, γεμάτη φωνή να ερμηνεύει ένα εξαιρετικό τραγούδι…..

Α.Μ.:. Ναι… Σας ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι όλοι μου λένε αυτό σαν πρώτο σχόλιο. Δεν ξέρω πως γίνεται. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Ίσως να μ έχει “επηρεάσει” που άκουγα τη μαμά μου να τραγουδάει ή να κάνει μαθήματα φωνητικής σε άλλα παιδιά. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι όταν τραγουδάω το ζω! Απλά κλείνω τα μάτια και νιώθω αυτά που λέω σαν να μου συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή…

  1. Το ευρύ τηλεοπτικό κοινό σε γνώρισε μέσα από ένα πασίγνωστο talent show. Θέλεις να μας μιλήσεις για αυτή την εμπειρία;

Α.Μ.: Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που θα τη θυμάμαι πάντα, μια και τραγουδούσα πρώτη φορά μπροστά σε κοινό.  Έμαθα πράγματα, απέκτησα άνεση στη σκηνή, έκανα φίλους, γνώρισα πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες που είπαν τη γνώμη τους για μένα και με συμβούλεψαν.  Όλη η παραγωγή μου φέρθηκε πολύ καλά, και το σημαντικότερο… πίστεψε σε μένα απ την πρώτη στιγμή που με άκουσε και με στήριξε σε όλη την πορεία του σόου. Τους ευχαριστώ όλους!

Comments are closed.