ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΙAΠΗΣ ΙΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΙΙ ΝΕΟ DIGITAL SINGLE

Comments are closed

Ο Στέργιος Λιάπης γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη του ”επαφή” με την μουσική έγινε σε ηλικία 10 ετών όταν ξεκίνησε να κάνει μαθήματα κλασσικής κιθάρας, τα οποία διήρκεσαν 6 χρόνια. Για 2 χρόνια έκανε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας με την γνωστή καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά. Έχει σπουδάσει στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ μέχρι και την στιγμή που στη ζωή του εμφανίστηκε το τραγούδι.

Επαγγελματικά η ενασχόληση του με το τραγούδι ξεκίνησε το 2003 όταν και έκανε τα πρώτα του βήματα. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Α. Ρέμος, ο Σ. Ρόκκος, η Πάολα, ο Χ. Χολίδης, ο Κ. Καραφώτης, ο Π. Καλλίδης, ο Γ. Μαργαρίτης, ο Χ. Κωστόπουλος, ο Δ. Χρυσοχο’ί’δης κ.α.

Έχει κάνει αρκετές περιοδείες ανά την Ελλάδα όπως και έχει εμφανιστεί σε αρκετά σχήματα! Όλα αυτά έχουν αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία στον Στέργιο Λιάπη να γίνει αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό.

Έχει  στο ενεργητικό του και παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές και από την Άνοιξη του 2017 υπογράφει και ανήκει πλέον στο δυναμικό της Dusty Records, από όπου και θα κυκλοφορήσει τα επόμενα τραγούδια του!

Καλοκαίρι του 2017 και o Στέργιος Λιάπης επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από την Dusty Records με το νέο του τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου με τίτλο “Διάλεξε”.

 

 

 

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EVR2Fc1Kb_4&feature=youtu.be

Comments are closed.