Σπύρος Χαρατσιάρης-Άιντε

Comments are closed

 

” Άιντε ”… μας λεει ο Σπύρος Χαρατσιάρης στο καινούριο τoυ digital single που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία και θα ακουστεί παντού και δυνατά!

Τη μουσική και τους στίχους, όπως και την ενορχήστρωση, υπογράφει ο Ιωσήφ Σαρασίδης ένας από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς της Ελληνικής δισκογραφίας με πάρα πολλές επιτυχίες και φυσικά ένας κορυφαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στη συμμετοχή του κορυφαίου διεθνώς σολίστα Σταύρου Παζαρέντση στο κλαρίνο ο οποίος και μας μάγεψε πραγματικά με το παίξιμο του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το video clip που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην γειτονική Βουλγαρία από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη ArsoFX.

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, ο Σπύρος Χαρατσιάρης είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή, ένας τραγουδιστής υψηλών προδιαγραφών, επιστρέφει δυναμικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

https://www.youtube.com/watch?v=g-_UUMCR3D8&app=desktop

Comments are closed.