ΝΙΚΟΣ ΓΑΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ

Comments are closed

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη    O Νίκος Γάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία και λόγω καταγωγής από μουσική οικογένεια, έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής. Κάνοντας σπουδές σε μουσικά ωδεία και δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους του χώρου, σε ηλικία 22 ετών είχε την πρώτη του επαγγελματική πρόταση, και βρέθηκε να δουλεύει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας. Μετά από δύο σαιζόν και αρκετά καλές γνωριμίες που απέκτησε άρχισε να κάνει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και κάποια live σε club. Πάντα με πολύ κέφι και αγάπη, μέσα από αυτήν την δουλειά κατάφερε να γνωρίσει και να έχει δίπλα του καλούς φίλους και συνεργάτες που με την βοήθεια τους κατάφερε το 2011 να κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα.

Επανέρχεται με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”ΦΤΩΧΙΑ ΦΤΩΧΙΑ” . Το νέο του cd περιέχει 5 τραγούδια βγαλμένα μέσα από τη ζωή , τη καθημερινότητα που ζει ο καθένας από εμάς , το καθένα από αυτά με ξεχωριστό ύφος με τη μοναδική ερμηνεία του Νίκου Γάκη . Ακούμε δυνατά και χορεύουμε στους ρυθμούς του ‘‘Φτώχια Φτώχια” και των υπόλοιπων τραγουδιών. 

Εμείς να ευχηθούμε στον Νίκο Γάκη και σε όλους τους συντελεστές του δίσκου καλή επιτυχία 

Καλή σας ακρόαση !!!!!!!!!

Τα τραγούδια του Νίκου Γάκη θα τα βρείτε στο επίσημο κανάλι του στο  You Tube https://www.youtube.com/channel/UCU25GlfwnQJYI4j0LSxF9cA

Comments are closed.