Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Comments are closed

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πότε ξεκινάει εμφανίσεις στην Αθήνα;

Σε ποια σκηνή θα απολαύσουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια; Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται σύντομα να επιστρέψει στις εμφανίσεις της στην Αθήνα! Λίγο αφότου το 2017 μας καλωσορίσει και μετά από μια αρκετά μεγάλη απουσία από τη διασκέδαση, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει από τη σκηνή του Anodos Live Stage. Για την ακρίβεια, το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κάνει το δυναμικό της ντεμπούτο στην πόλη και θα ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων που θα κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Προς το παρόν, στο αγαπημένο στέκι της πόλης, με απόλυτη επιτυχία, εμφανίζονται ο Χρήστος Κυριαζής με τους Onirama, σε μια μοναδική συνεργασία που έχει μονοπωλήσει τα βλέμματα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα παραμείνει εκεί για 6 συνεχόμενα Σάββατα με τις πιο ξεχωριστές παραστάσεις.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα αυτή και την επιστροφή στην Αθήνα, η Ελεωνόρα θα βρεθεί για λίγες εμφανίσεις, και συγκεκριμένα 4, στη Θεσσαλονίκη και την σκηνή του Fix Factory Of Sound. Για τα Σάββατα του Ιανουαρίου η ερμηνεύτρια θα είναι εκεί, με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για τις 7 Ιανουαρίου.

Comments are closed.