Γιάννης Μυλωνάς – Μου λείπεις εσύ

Comments are closed
Ο Γιάννης Μυλωνάς γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στην  Αθήνα.
Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το τραγούδι με ακούσματα κυρίως από Γιάννη Πάριο, Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Μιχάλη Αγγελόπουλο.
 
Λόγω της εντατικής μου απασχόλησης με τον στίβο σαν μέλος της Εθνικής ομάδας με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Σφυροβολία – Βαλκανιονίκης) η ενασχόληση με το τραγούδι ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο .
 
Η  υπέρμετρη όμως αγάπη του για το τραγούδι τον ώθησε στην απόφαση να καλλιεργήσει το ταλέντο του ώστε να μπορεί να σταθεί και επαγγελματικά στο χώρο αυτό . Μαθήτευσε δίπλα στην καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Κωνσταντάρα στο Ωδείο Αττικής και στην Σοφία Βόσσου, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις, εφόδια και εμπειρίες  .
 
Σε αυτή τη μουσική μου περιπλάνηση, έχει δουλέψει σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά και μουσικές σκηνές. Συνεργάστηκε με καταξιωμένους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές .
 
Αξιομνημόνευτος σταθμός στην καριέρα του η συμμετοχή του σε παράστραση στο Ηρώδειο “Ο Προμηθέας στην Αθήνα” (15/07/2010) .
 

Τα τελευταία χρονια κάνει live εμφανίσεις με αγάπη και σεβασμό στο καλο λαικό τραγούδι.                                                                                                                                                   Kυκλοφορεί από την Free Records © 2017
Επίσημη ιστοσελίδα : Free Records Webpage

Χορηγός επικοινωνίας : www.musicafe.gr

Κατεβάστε από εδώ το τραγούδι
σε μορφή .wav & .mp3
κάνοντας CLICK εδώ
(προσοχή το link ισχύει μέχρι 7/4/2017)

Ακούστε το τραγούδι, από το Youtube
κάνοντας CLICK εδώ

Comments are closed.