ΒΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΙΙ ΝΕΟ SINGLE

Comments are closed

Η Βάνα Γρηγορίου κατάγεται από το όμορφο νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα από το Πλωμάρι. Από μικρή ηλικία έδειξε το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι αλλά πότε δεν έκανε το βήμα να ασχοληθεί. Μεγαλώνοντας όμως και αφού είχε ασχοληθεί και με διάφορες άλλες δουλειές το πάθος αυτό ξαναζωντάνεψε μέσα της και πείρε την απόφαση να ασχοληθεί πλέον και επαγγελματικά!

Έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στο Ισραήλ όπου εκεί την άγγιξε η αγάπη του κόσμου και το πάθος τους για την ελληνική μουσική.

Κατά την παραμονή της στο Ισραήλ είχε προτάσεις και από δισκογραφικές εταιρείες αλλά και από γνωστούς μουσικοσυνθέτες για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την δισκογραφία εκεί. Επιλέγει όμως να αρνηθεί τις τότε προτάσεις, για οικογενειακούς κυρίως αλλά και επαγγελματικούς λόγους και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα!

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως: Τζένη Βάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλη Τερλέγκα, Γιάννη Ντουνιά, Έλενα Γιαννακάκη, Γιώργο Γερολυμάτο, Λιζέτα Νικολάου, Κώστα Μοναχό, Θανάση Κομνηνό, Ματθαίο Γιαννούλη, Γιάννη Βασιλείου, Χάρη Ακριτίδη, Στάθη Αγγελόπουλο και άλλους!

 

Το 2017 ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την Βάνα Γρηγορίου. Μπαίνει δυναμικά στην δισκογραφία με ένα πολύ δυνατό τραγούδι έκπληξη και υπογράφει με την δισκογραφική εταιρεία Dusty Records.

Ακούστε το εδώ:

YouTube: http://bit.ly/StauraetosYouTube

Dailymotion: http://bit.ly/StauraetosDailymotion

Vimeo: http://bit.ly/StauraetosVimeo

Soundcloud: http://bit.ly/StauraetosSoundcloud

Βάνα Γρηγορίου Social:

Facebook: http://bit.ly/2lMyULw

Reverbnation: http://bit.ly/2lQjAi5

Dusty Records on the web:

Website: http://bit.ly/DustyRecords

Facebook: http://bit.ly/DustyFacebook

YouTube: http://bit.ly/DustyYoutube

Twitter: http://bit.ly/DustyTwitter

Reverbnation: http://bit.ly/DustyReverbnation

SoundCloud: http://bit.ly/DustySoundCloud

Dailymotion: http://bit.ly/DustyDailymotion

Vimeo: http://bit.ly/DustyVimeo

 

Comments are closed.